Egyéb hírek


Menza és kollégium befizetése PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 02. hétfő, 09:49

Tisztelt Szülők,

A menza és kollégiumi díj befizetését beszedési megbízás formájában bankon keresztül lehet intézni akár már októbertől. A szükséges tájékoztató és űrlap honalpunkról letölthető.

Tájékoztató

beszedési megbízás – űrlap

 
Intézményvezetői pályázat véleményezése PDF Nyomtatás E-mail
2013. augusztus 09. péntek, 11:37

Az intézményvezetői megbízásra beérkezett egy pályázatról, és a pályázatot benyújtó Uher Bertalan személyéről a nevelőtestület értekezlet keretében augusztus 7-én véleményt alkotott, a vezetési programot a nevelőtestület 44%-a támogatta.

 
Intézményvezetői pályázat PDF Nyomtatás E-mail
2013. július 10. szerda, 07:20

Intézményünk igazgatójának július 1-jén lejárt az egyéves intézményvezetői megbízása. A fenntartó által kiírt pályázatra egy pályázat érkezett, mely ide kattintva érhető el. Kérjük kollégáinkat, hogy ismerkedjenek meg a pályázat tartalmával, hogy véleményüket az augusztus 7-diki értekezletig ki tudják alakítani.

 
Tanítás nélküli munkanapok programja PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 02. kedd, 11:47

A tanítás nélküli munkanapok programja:

Bővebben...
 
Tájékoztató a hóhelyzetről PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 17. csütörtök, 16:49

Az alábbiakban közöljük a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság közleményét, melynek értelmében a mi iskolánkból is hazaengedtük azokat a kollégistákat, akik biztonságosan el tudtak utazni lakhelyükre. Kollégistáink és a  bejárósok holnapi hiányzását pedig igazoltnak tekintjük.

Tisztelt Szülők!

A holnapra (január 18-ra) hirdetett szülői értekezletet és a fogadó órát sem tartjuk meg, az új időpont egy héttel később, január 25. A pontos kezdések naptárunkban láthatóak.

Megértésüket köszönjük!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4