Egyéb hírek
Menza és kollégium befizetése
2013. szeptember 02. hétfő, 09:49

Tisztelt Szülők,

A menza és kollégiumi díj befizetését beszedési megbízás formájában bankon keresztül lehet intézni akár már októbertől. A szükséges tájékoztató és űrlap honalpunkról letölthető.

Tájékoztató

beszedési megbízás – űrlap

 
Intézményvezetői pályázat véleményezése
2013. augusztus 09. péntek, 11:37

Az intézményvezetői megbízásra beérkezett egy pályázatról, és a pályázatot benyújtó Uher Bertalan személyéről a nevelőtestület értekezlet keretében augusztus 7-én véleményt alkotott, a vezetési programot a nevelőtestület 44%-a támogatta.

 
Intézményvezetői pályázat
2013. július 10. szerda, 07:20

Intézményünk igazgatójának július 1-jén lejárt az egyéves intézményvezetői megbízása. A fenntartó által kiírt pályázatra egy pályázat érkezett, mely ide kattintva érhető el. Kérjük kollégáinkat, hogy ismerkedjenek meg a pályázat tartalmával, hogy véleményüket az augusztus 7-diki értekezletig ki tudják alakítani.

 
Tanítás nélküli munkanapok programja
2013. április 02. kedd, 11:47

A tanítás nélküli munkanapok programja:

Bővebben...
 
Tájékoztató a hóhelyzetről
2013. január 17. csütörtök, 16:49

Az alábbiakban közöljük a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság közleményét, melynek értelmében a mi iskolánkból is hazaengedtük azokat a kollégistákat, akik biztonságosan el tudtak utazni lakhelyükre. Kollégistáink és a  bejárósok holnapi hiányzását pedig igazoltnak tekintjük.

Tisztelt Szülők!

A holnapra (január 18-ra) hirdetett szülői értekezletet és a fogadó órát sem tartjuk meg, az új időpont egy héttel később, január 25. A pontos kezdések naptárunkban láthatóak.

Megértésüket köszönjük!

Bővebben...
 
Elhunyt Káté István
2013. január 10. csütörtök, 07:39

Elhunyt Káté István, hegedűművész-, iskolánk volt hegedűtanára, a veszprémi Csermák Antal Zeneiskola volt igazgatója. 80 éves volt.

Szegeden született, tehetségére azonnal felfigyelt a világjáró hegedűvirtuóz Zathureczky Ede, aki meghívta őt művészképző osztályába. Káté István a Veszprémi Zongoraötös alapítója, a Veszprémi Szimfonikus Zenekar koncertmestere és szólistája számos új magyar kompozíciót mutatott be, hegedűjátékát itthon és külföldön egyaránt csodálták. Tanári és közéleti munkáját több elismerés, kitüntetés is jutalmazta.
Káté István iskolát teremtett, nemzedékeket nevelt fel, egész pályája során Veszprémben, a legendás hegedűművész, Auer Lipót hazájában tevékenykedett. Növendékei itthon és a világ több pontján hirdetik a magyar, s ezen belül is a veszprémi hegedű- illetve zeneoktatás jelentőségét. 
 
Káté Istvánt Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Veszprémi Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény saját halottjának tekinti, temetése január 14-én hétfőn, délután 1 órakor lesz a Vámosi úti temetőben.
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3